Városlista
2024. szeptember 22, vasárnap - Móric

Hírek

2018. Április 19. 12:04, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - fotó: pixabay.com

Egyre több gyerek tölti táborozással a szünidőt

Egyre több gyerek tölti táborozással a szünidőt

Egyre több gyerek tölti táborozással a szünidőt, az idén rekordot dönthet számuk - olvasható a csütörtöki Világgazdaságban.

A lap a Táborfigyelő felmérését ismertetve arról ír, hogy több mint 200 ezren töltenek majd vakációjukból legalább egy hetet táborban.

A legnépszerűbb tábortémák listáját a programozó táborok vezetik, a második a katonai, a harmadik az idegen nyelvi, majd a sport, a kaland és a fejlesztő táborok következnek a sorban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 22. 09:00, vasárnap | Belföld

Azerbajdzsáni földgázkitermelésről kötött megállapodásokat a Mol

Azerbajdzsáni földgázkészletek kitermelésére vonatkozó kereskedelmi megállapodásokat kötött a Mol-csoport vegyesvállalati partnereivel - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

2024. Szeptember 22. 08:59, vasárnap | Belföld

Árvíz - Megkezdődik a Mosoni–Duna apadása

Megnyitották a Mosoni-Duna torkolati művet szombat délután, így a Mosoni–Duna apadása is megkezdődik - közölte az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság a Facebook-oldalán.

2024. Szeptember 22. 08:58, vasárnap | Belföld

Árvíz - Több mint nyolcezer liter üzemanyagot adott át a NAV a védekezésre

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jövedéki eljárásban lefoglalt üzemanyagot, mintegy 7200 liter gázolajat és több mint 1100 liter benzint adott át az árvízi munkálatokra.

2024. Szeptember 22. 08:57, vasárnap | Belföld

Árvíz - Karácsony Gergely: Budapest jól vizsgázott a védekezésben

Budapest jól vizsgázott az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a főpolgármester szombaton Budapesten, az árvízvédelmi készültségről a Batthyány téren tartott sajtótájékoztatón.