Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2023. Június 17. 06:00, szombat | Belföld
Forrás: mti

Nyolcvan új elektromos kórházi ágyat adtak át az ajkai kórházban

Nyolcvan új elektromos kórházi ágyat adtak át az ajkai kórházban

Az ajkai kórház az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően a magyar és az európai egészségügy élvonalába kerül - hangsúlyozta a területfejlesztési miniszter Ajkán pénteken.

Navracsics Tibor 80 új elektromos kórházi ágy átadása alkalmából tartott sajtótájékoztatón közölte, hogy az új ágyak mellett jelentős beruházás a kórház fertőzőosztályának teljes felújítása. A június végén átadandó beruházás összértéke 3 milliárd forint - fűzte hozzá.

Azt mondta, ezzel a tavaly tett ígéretét váltja valóra, amikor a városnak szövetséget ajánlva elköteleződött egyebek mellett az egészségügyi beruházás támogatása mellett.

Nagy Zoltán, az Ajkai Magyar Imre Kórház főigazgatója közölte, hogy a 80 új ágy érkezésével 429 megújult ágyon gyógyulhatnak a betegek az intézményben.

Címkék: ajka, kórház

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 21. 09:15, szombat | Belföld

Árvíz - Orbán Viktor: még öt nehéz napot kell átvészelni

Még öt nehéz napot kell átvészelni az árvízi védekezésben, hogy az ország fellélegezhessen - mondta a miniszterelnök sajtótájékoztatón szombaton, Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné